El sol va fer també acte de presència: 25 anys de Marxa de la Primavera

marxa primavera 5

Al final el temps ens va respectar l’efemèride. Vint-i-cinc anys. Un quart de segle, fa que Martorell celebra l’arribada del bon temps pujant a passejar per la muntanya.

I ho hem fet amb pluja, amb vent i fins i tot una vegada que havia nevat. I aquest diumenge semblava que ens havia de ploure. De fet havia plogut fort tota la nit del divendres, amb llamps i trons. Però noi, el dissabte va haver-hi treva i, al final, el diumenge el sol va guanyar la partida.

marxa primavera 4

I no només vam celebrar la 25a edició de la Marxa de la Primavera com déu mana (amb dues rutes de diferents quilometratges, per a tots el públics; avituallament a Quatre Camins i un circuit d’aventura pels més llançats) sinó que vam fer-ho batent el rècord de participació: més de 2.600 persones van calçar-se vambes i roba còmode i van animar-se a redescobrir l’entorn natural de Martorell, a fer salut, a fer-la petar amb amics i veïns i família, tot passejant Roca Dreta amunt, per la muntanya de les Torretes, la Serra de l’Ataix i les roques del Mateuet.

Tenim un tresor verd, a Martorell, aquí mateix, a tocar de la Vila. Un tresor que podem gaudir entre tots, i que ens cal preservar pels que vindran. Una meravella.

marxa primavera 3

Us penjo algunes fotos que vam fer.

I la notícia que es va publicar a la web.