Ens esforcem cada dia per millorar la qualitat de vida dels Martorellencs

complex-educatiu

La renovació del DNI és una gestió obligatòria que pertoca a tothom cada cert temps. Encara que el Cuerpo Nacional de Policia (CNP) ofereix aquest servei a Martorell, no ho fa amb la suficient periodicitat per atendre la demanda de renovacions. Per aquest motiu molts ciutadans de Martorell es veuen forçats a desplaçar-se als centres permanents que s’ubiquen a Manresa, Terrassa o Barcelona per poder realitzar aquest procés administratiu obligatori.

Des de l’Ajuntament entenem, que al tractar-se d’una gestió obligatòria, s’han de facilitar els recursos i procediments necessaris perquè el cost en temps de la gestió sigui el mínim. Sobretot per aquelles persones, que per les seves característiques, tinguin una dificultat afegida per poder desplaçar-se. Els últims 6 mesos, no es va oferir aquest servei al mes de desembre, ni tampoc es farà aquest mes d’abril i la previsió es que el tornin a oferir el proper més de maig.

Davant d’aquesta situació, en l’última Junta Local de Seguretat vaig demanar als responsables del CNP que augmentessin la periodicitat d’aquest servei a, com a mínim, un cop al mes. Aquesta demanda va ser ben rebuda pel comissari de Cornellà, que en va prendre nota.

Esperem que finalment es pugui oferir aquest servei mensualment a Martorell. Ja que comportaria una millora en la qualitat de vida dels ciutadans del municipi. Us faré arribar qualsevol novetat sobre aquest tema.