Enhorabona, campions!

20170511_220459

Va ser una vetllada emocionant, la de la final de la Lliga Catalana EBA, que disputaven el Club Bàsquet Castelldefels i el Club Bàsquet Martorell, el passat dijous 11 de maig, al Pavelló Esportiu Municipal.

I va tenir dos moments àlgids.

El primer, a la mitja part. L’homenatge a Mario Fuentes, el mític capità. Amb 39 anys i després de dues dècades i mitja dedicades al club, Fuentes es retirarà al final d’aquesta temporada. Tota una institució del bàsquet del nostre poble. Emoció a flor de pell i tot el pavelló rendit al gran Mario.

Aquell vespre, el resultat no era el més esperançador, però això no va espatllar l’homenatge del club, la Federació Catalana i l’Ajuntament al jugador. El Mario s’ho mereixia.

Faltava capgirar el resultat.

I aquest va ser el segon moment àlgid: la segona part, pura èpica. A la grada vam patir però vam mantenir el tipus i el respecte que mereixen tots els rivals. El Castelldefels va jugar molt bé i va dominar bona part del partit.

Fins que els martorellencs van començar a imposar el seu joc… i van anar sumant encerts i punts… i, finalment, quan van sonar la botzina, el marcador estava clavat 77 a 73. Som campions d’EBA.

El Mario tenia la victòria que mereixia, la que desitjava pel seu estimat equip, que havia capgirat un resultat advers. Una nit històrica i emocionant.

La meva més sincera enhorabona als campions. I l’agraïment immens al Mario pel seu esforç i compromís amb el bàsquet a Martorell.

20170511_231646