Tenim el compromís del conseller Comín

Visitem l'hospital amb el conseller Comín

Ahir va ser un dia intens i molt ben aprofitat, dels que m’agraden com a alcalde. Vam tenir la visita al poble del conseller de Salut, Toni Comín, que va venir per conèixer encara més el nostre hospital que, no em cansaré de dir-ho, té 850 anys i va néixer de la societat civil.

Al matí vam acompanyar en Comín a parlar amb el personal i la direcció de l’Hospital Sant Joan de Déu i amb els patrons de la Fundació. Havent dinat vam reunir-nos amb el comitè d’empresa. I finalment, vam acabar visitant gairebé totes les instal·lacions i els serveis de l’hospital, perquè el conseller entengués tota la bona feina feta fins ara i la que encara ens queda per fer per dotar l’hospital de l’espai i els recursos que mereix per seguir donant el millor servei.

Des d’aquí, una vegada més, vull agrair a tots els treballadors l’esforç per mantenir el nivell assistencial del centre. Compartim la voluntat de fer realitat les millores compromeses, que l’hospital necessita, i que ahir van trobar un bon interlocutor, tal vegada el més adient i capaç de fer-ho realitat, en la figura del conseller.

Treballem conjuntament perquè l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell doni el millor servei als nostres veïns.

Vam entregar-li una làmina del pont del Diable i una figureta del gegant Diable
Vam entregar-li una làmina del pont del Diable i una figureta del gegant Diable